Update van antivirusdatabases

Kaspersky-app gebruikt antivirusdatabases wanneer het malware zoekt. De antivirusdatabases van de app bevatten beschrijvingen van alle momenteel bij Kaspersky bekende malware, informatie over hoe u ze kunt neutraliseren en beschrijvingen van andere kwaadaardige objecten.

Uw apparaat moet verbonden zijn met internet om de antivirusdatabases van de app bij te werken.

Met een abonnement op de Kaspersky-app kunt u een schema instellen voor Automatische Antivirus database-updates.

Hoe automatische updates te plannen

Zo start u een update van antivirusdatabases op het apparaat:

1. Tik op het hoofdscherm van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Veeg omhoog en tik op Antivirus databases bijwerken .

We werken momenteel aan het verbeteren van deze functie. De wijzigingen maken deel uit van de vroege toegang tot functies , die alleen beschikbaar is voor een kleine groep gebruikers.